Šutnja

Traže kaznu za Dodika jer je već proglasio pobjedu

Glasnogovornik SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da u toj stranci smatraju da će izlaznost u RS-u na ovim izborima biti oko 55 posto.
Vijesti / Politika | 07. 10. 2018. u 19:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Milorad Dodik prekršio izbornu šutnju riječima da želi proglasiti izbornu pobjedu. Ovo smo prijavili i očekujemo da izborno povjerenstvo reagira. Očekujemo pobjedu naših kandidata'', rekao je Milan Miličević šef izbornog stožera SDS-a u prvom obraćanju novinarima.

S druge strane, glasnogovornik SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da u toj stranci smatraju da će izlaznost u RS-u na ovim izborima biti oko 55 posto, odnosno na istoj razini kao i na ranijem izbornom procesu.

Kaže da će SNSD uskoro proglasiti pobjedu.

U SNSD-u smatraju, kako je istakao, da je predizborna kampanja za ovogodišnje opće izbore definitivno bila ''najprljavija u povijesti RS, uz miješanje stranog faktora''.

''Tu posebno mislim na opoziciju koja nije birala sredstava i koristila je najrigidnije uvrede i fašističke parole kako bi vrijeđala naše kandidate i članove njihovih obitelji'',  kazao je Kovačević na prvoj večerašnjoj konferenciji u SNSD-u, navodeći da vjeruje da su ''takvo ponašanje birači danas kaznili''.

Kopirati
Drag cursor here to close