Frizura je postojana

Todorić: Idem na izbore i osvojit ću vlast

"Svatko tko po pravilima zakona nije osuđen, može se kandirati", rekao je ministar Butković i dodao: "Neka se kandidira, pa ćemo vidjeti kako će proći".
Vijesti / Politika | 21. 11. 2018. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo jutro nakon izlaska iz Remetinca Ivica Todorić rezervirao je za odlazak svom frizeru. Kratko je popričao s novinarima.

"Za jamčevinu mi je pomoglo jako puno ljudi, sami su se javljali. Nije fer da sad govorim, sve će se znati. Osvojit ću vlast i pokrenuti Hrvatsku na pravi način, idem na izbore", rekao je, po izlasku od frizera, Todorić za 24sata.


Podsjetimo, Ivica Todorić u utorak navečer je pušten iz pritvora u Remetincu, nakon što je sudu uplaćena jamčevina od sedam i pol milijuna kuna. po dolasku u Kulmerove dvore nakon Remetinca, Todorić se kratko obratio novinarima.

"Došao sam se samo pozdraviti, da ne čekate. Bit će prilike da se čujemo, sve ćete znati. Ne bih večeras ništa", kazao je Todorić.

Na pitanje tko je platio jamčevinu, odgovara: "Vjerujte mi da ne znam tko je platio. Znam da je moj bratić dao nešto, sad ću saznati".

Kazao je i da misli pomoći Hrvatskoj.

"Kod nas u Hrvatskoj ima jako puno toga za raditi. Vidite gdje smo. Ne da smo na dnu, nego smo stvarno probili dno, idemo dolje. Pogledajte knjigu gospođe Dalić, piše da će nas uskoro i Bugarska prestići, pa to je sramota. Ja sam tu da dignem Hrvatsku na noge".

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković komentirao je u srijedu uoči sjednice užeg kabineta Vlade najavu Ivice Todorića da će izaći na izbore i osvojiti vlast riječima kako se svatko tko nije osuđen može kandidirati na izborima.

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u srijedu ujutro je novinarima kazao kako će pokrenuti Hrvatsku na pravi način i osvojiti vlast.  "Idem na izbore", rekao je.

Todorić je iz pritvora u Remetincu izašao u utorak navečer, uz sudske mjere opreza i 7,5 milijuna kuna jamčevine.

"Svatko tko po pravilima zakona nije osuđen, može se kandirati", rekao je ministar Butković i dodao: "Neka se kandidira, pa ćemo vidjeti kako će proći".

Kopirati
Drag cursor here to close