Svađa

Teške riječi: HSP osuo po HDZ-u u Tuzli

HSP piše kako ''Nikoliću treba biti jasno, da se glasovi ne dobivaju samo na biračkim odborima nego i da građani glasuju''.
Vijesti / Politika | 29. 09. 2020. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Hrvatske stranke prava BiH odgovaraju Danijelu Nikoliću, koji kaže da HSP sa još nekim strankama rade za interese Bošnjaka na tom području.

''Mi u HSP BiH podsjećamo Nikolića (Danijel, predsjednik ŽO HDZ BIH Tuzla-Soli, op.ur.)  da upravo njegova stranka ima potpisan strateški sporazum o suradnji sa SDA, koji upravo hoće da konzumiraju na području Tuzlanske županije, točnije općini Srebrenik. Tu se gospodin Nikolić kao i komplet HDZ BIH stavio na raspolaganje izvjesnom Zuki kandidatu SDA za poziciju načelnika općine Srebrenik kojemu su i obećali donjeti biračke odbore hrvatskih stranaka. Danijel Nikolić je klasični primjer rektalnog alpinizma, koji iz udobne fotelje u ministarstvu vidi samo svoj osobni interes, pravdajući ga hrvatskim nacionalnim interesom'', navodi se u reagiranju HSP-a BiH na objavu tuzlanskog HDZ-a kako su se HSP BiH i HDZ 1990 stavili u službu bošnjačke politike za predstojeće izbore.

HSP piše kako ''Nikoliću treba biti jasno, da se glasovi ne dobivaju samo na biračkim odborima nego i da građani glasuju''.

''Danijel Nikolić ako već priča o izdajnicima hrvatskog naroda mi u HSP BIH mu poručujemo, da pogleda oko sebe i detaljno prelista imenik u svom mobilnom telefonu pa će dobit jasan odgovor. Vrlo je jasno tko je odgovoran za poziciju hrvatskog naroda u kojoj se on sada nalazi'', navodi HSP.

Kopirati
Drag cursor here to close