Vlada ovlastila

Terzo i Novalić upravljaju ministarstvom umjesto Bukvarevića

Terzo dužnost obavlja počevši od 30. srpnja 2020. godine, do imenovanja federalnog ministra za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.
Vijesti / Politika | 05. 08. 2020. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada FBiH donijela je Rješenje kojim je ovlastila pomoćnika federalnog ministra za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata Mirzu Terzu da potpisuje akte iz nadležnosti Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

Terzo dužnost obavlja počevši od 30. srpnja 2020. godine, do imenovanja federalnog ministra za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata. Također, ovlašten je za čuvanje i upotrebu pečata ovog ministarstva.

Doneseno je i Rješenje kojim je premijer Federacije BiH Fadil Novalić ovlašten da, na prijedlog Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata, donosi podzakonske akte iz nadležnosti ovog federalnog ministarstva do imenovanja federalnog ministra, priopćeno je u srijedu nakon hitne telefonske sjednice Vlade FBiH.

Podsjećamo, do imenovanja je došlo nakon smrti ministra Salke Bukvarevića 23. srpnja, koji se liječio od posljedica koronavirusa. Bukvarević je sahranjen 1. kolovoza u Tuzli.

Kopirati
Drag cursor here to close