Nakon pada mosta

Talijanski veleposlanik ministru Crnatku donio pismo zahvale za izraženu sućut

U pismu se navodi da se izrazi suosjećanja sa obiteljima žrtava i talijanskim narodim duboko cijene i da su pravi dokaz prijateljstva između dvije zemlje.
Vijesti / Politika | 23. 08. 2018. u 14:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak primio je u srijedu u posjetu veleposlanika Republike Italije u Bosni i Hercegovini Nicolu Minasija.

Kako navode u priopćenju Ministarstva, veleposlanik Minasi tom je prilikom uručio ministru Crnatku pismo zahvale ministra vanjskih poslova Republike Italije Enza Moaveroa Milanesija za sućut, podršku i solidarnost koje je ministar Crnadak uputio nakon tragedije koja je pogodila Genovu i Italiju kada su 43 osobe poginule u rušenju velikog mosta na autocesti.

U pismu se, priopćeno je, navodi da se izrazi suosjećanja sa obiteljima žrtava i talijanskim narodim duboko cijene i da su pravi dokaz prijateljstva između dvije zemlje.

Ministar Crnadak i veleposlanik Minasi su razgovarali o trenutnim aktivnostima kada je u pitanju bilateralna suradnja, te o političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini u svjetlu predstojećih Općih izbora, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close