Riječ na riječ

Tadić najavila tužbe zbog pisanja o smještaju

Novinar Avdo Avdić objavio je kako je ''glavna državna tužiteljica Gordana Tadić od države BiH naplaćivala i(li) željela naplatiti troškove za smještaj u stanu u kojem nije živjela
Vijesti / Politika | 17. 08. 2020. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Navodi izneseni u pojedinim medijima i portalima, o navodnim nezakonitostima prilikom naplate potraživanja za troškove smještaja glavne tužiteljice Gordane Tadić nisu točni'', priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Zbog iznesenih neistina, a one se odnose na napise kako je nezakonito uzimala naknadu za odvojeni život, kako je rečeno, bit će pokrenute tužbe za klevetu.

''Izneseni navodi i konstrukcije, predstavljaju providni pokušaj osvete zbog nekoliko predmeta sustavnog kriminala i korupcije, koje je Tužiteljstvo BiH pokrenulo i procesuira u posljednje vrijeme. Glavna tužiteljica podnijet će tužbu za klevetu protiv autora spornog članka, kao i medija koji su prenijeli navedeni sadržaj, ukoliko isti nakon objave demantija ne bude uklonjen'', navedeno je.

Naime, novinar Avdo Avdić objavio je kako je ''glavna državna tužiteljica Gordana Tadić od države Bosne i Hercegovine naplaćivala i(li) željela naplatiti troškove za smještaj u stanu u kojem nije živjela, a koji se nalazi na istom spratu gdje je stan njenog sina u kojem je, zapravo, živjela. I živi i dan-danas''.

Video: Obitelj Grabo - Začarani krug

Odjeljenje disciplinskog tužitelja Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine (UDT VSTV) je po službenoj dužnosti, a na osnovu medijskih objava, registrirao predmet protiv glavne tužiteljice Državnog tužiteljstva Gordane Tadić, potvrđeno je za Balkansku istraživačku mrežu Bosne i Hercegovine (BIRN BiH).

Kopirati
Drag cursor here to close