SBB pao po Džaferoviću

Svađa zbog ljubavi s HDZ-om

''Šefik Džaferović očito u kampanju ulazi s repertoarom laži koji ima za cilj da se skrene pažnja s njegove neautoritativnosti, proračunskog parazitiranja, nepotizma'', tvrdi SBB.
Vijesti / Politika | 31. 07. 2018. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prilikom gostovanja u Travniku Šefik Džaferović je, opet frustriran malobrojnošću pristalica, pokušao malo popraviti dojam tako što je prozvao Nermina Nikšića i Fahrudina Radončića da su pogodni partneri Dodiku i Čoviću'', objavio je SBB navodeći kako je ''nesretni Džaferović prešutio da su prošlog tjedna SBB i SDP oborili SDA-ovu i HDZ-ovo Povjerenstvo za koncesije na Zastupničkom domu PSBiH''.

''I dok izmišlja lažni rat s HDZ-om, Bakirov politički otirač opet prešućuje da je, također prošlog tjedna, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, zajedno s potpredsjednicom FBiH iz SDA, predložio i usuglašenu dvostranačku ekipu za preuzimanje vrijednosnih papira u Federaciji BiH. Uz to, opet prošlog tjedna, SDA i HDZ su na Vladi FBiH preglasali ministre SBB-a i ostavili kompromitirano rukovodstvo Razvojne banke u njihovim foteljama. Eto, samo u jednom tjednu tri teška i dovoljna dokaza o lažnom ratu SDA sa HDZ-om i o tome tko im je istinski saveznik'', navodi SBB u priopćenju.

Dodaju kako to isto važi i za SNSD, navodeći sastanke u ''Barci'' i tajne sastanke dviju stranaka.

''Prema tome, Šefik Džaferović očito u kampanju ulazi s repertoarom laži koji ima za cilj da se skrene pažnja s njegove neautoritativnosti, proračunskog parazitiranja, nepotizma i time da ga čak ne podržava ni vlastita stranka. Izetbegovićev potrčko očito ostanak na proračunskim jaslama traži na najlakši način - lažima!'', navodi SBB.

Kopirati
Drag cursor here to close