Balkanski

Supruga Konakovića pozitivna na koronavirus: Noći gušećeg zastrašujućeg kašlja

"Ne smijem danima ništa da napišem jer ovaj COVID 19 kao da ima nešto balkansko u mentalitetu'', poručila je.
Vijesti / Politika | 29. 06. 2020. u 17:32 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voditeljica i supruga predsjednika Naroda i pravde Elmedina Konakovića Dalija Hasanbegović-Konaković pozitivna je na korona virus. Objavila je to na svome Facebook profilu i svoje iskustvo podijelila sa prijateljima, piše N1.

"Ne smijem danima ništa da napišem jer ovaj COVID 19 kao da ima nešto balkansko u mentalitetu. Znate kako samo kod nas plaše "nemoj se smijati, oplakat ćeš!", baš po tom principu djeluje ovaj novi nevidljivi neprijatelj. Kad smo otkrili da je Dino pozitivan i bili sretni da je prošao sa manje od tri dana vrlo blage temperature, saznali smo za obostranu upalu pluća. Kad smo se obradovali jer uprkos tome dobro diše i ne kašlje puno, uslijedila su dva dana i noći gušećeg zastrašujućeg kašlja. Kad smo odahnuli jer smo Kiana Aja i ja nekoliko uzastopnih testova bile negativne, stigao je moj pozitivan nalaz. Ne radujem se jer ne smijem, pozitivna sam na virus, ali nemam COVID 19 odnosno nemam simptome. Nadam se da će tako i ostati. Hvala dragom Bogu, pa nam je dijete stalno negativno. I to je potpuni blagoslov jer smo mi obitelj koja se stalno grli, ljubi, mazi, ludira, uvijek imamo neki kontakt", objavila je Hasanbegović-Konaković.

Za sve one koji i dalje sumnjaju, istaknula je - virus postoji, vrlo je stvaran, nepredvidiv i podmukao.

"Za vas koji se puno plašite, nemojte. Nosite masku i naočale po potrebi kada ste u kontaktu s ljudima i u zatvorenim prostorima, držite distancu i perite ruke često. Virus nije skakavac, ne skače na vas sa odjeće i površina, ne morate opsesivno sve stalno dezinficirati, dovoljno je samo da volite sebe, budete pametni i nosite maske. I učite iz tuđih iskustava", rekla je.

Ne smijem danima nista da napisem jer ovaj COVID 19 kao da ima nesto balkansko u mentalitetu. Znate kako samo kod nas...

Objavljuje Dalija Hasanbegovic KonakovicPonedjeljak, 29. lipnja 2020.
Kopirati
Drag cursor here to close