Trgovina biračkim odborima

Supruga kandidata SDA na biračkom mjestu u ime HDZ-a

''Za oko nam je posebno zapela predsjednica biračkog odbora na biračko mjesto Čipuljić B, imenovana je Enisa Al-Zawareh ispred političkog subjekta HDZ1990, a čiji je suprug kandidat na listi SDA'', navode iz OO SDP Bugojno.
Vijesti / Politika | 13. 10. 2020. u 19:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Foto: Bljesak.info / Birački popis

Općinski odbor SPD BiH Bugojno upozorio je javnost putem medija kako se odvija velika trgovina mjestima u biračkim odborima.

''Kako se približava dan izbora, tako se i politički subjekti užurbano spremaju za iste.

Liste kandidata su već odavno gotovore, kandidati su se već uslikali, društvene mreže vrve od kandidata, teren se uveliko obilazi (iako izborna kampanja službeno počinje 15. listopada), a ovih dana u političke subjekte koji će sudjelovati na lokalnim izborima u Bugojnu stiglo je i Rješenje o imenovanju biračkih odbora'', navodi OO SDP BiH Bugojno.

''S obzirom da su birački odbori najslabija karika izbornog procesa, veoma je bilo zanimljivo prelistati petnaest stranica spomenutog Rješenja'', dodaju.

Navode i da se mjestima u biračkim odborima naveliko trgovalo.

''Između mnogih zanimljivih trgovina, za oko nam je posebno zapela predsjednica biračkog odbora na biračko mjesto Čipuljić B, imenovana je Enisa Al-Zawareh ispred političkog subjekta HDZ1990, a čiji je suprug kandidat na listi SDA. Spomenutom političkom subjektu čestitamo što su oni postali multietnička stranka'', navode iz OO SDP BiH Bugojno.

Kopirati
Drag cursor here to close