''...istina, voda duboka...''

Sude mu: Stranka pokrenula stegovni postupak protiv Škore

Škoru se optuživalo za nenamjensko korištenje stranačkih kartica, odnosno financija, što je bivši predsjednik stranke opovrgavao u svojim objavama, navodeći dokaze poput izvoda iz banke i sličnog.
Vijesti / Politika | 11. 08. 2021. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sud časti Domovinskog pokreta jednoglasno je pokrenuo stegovni postupak protiv Miroslava Škore zbog povrede članskih prava i obveza na sjednici koja se održala jučer, izvijestila je ta stranka u srijedu.

"Sud časti Domovinskog pokreta je na sjednici održanoj 10. kolovoza 2021., na temelju zahtjeva ovlaštene osobe za pokretanje stegovnog postupka zbog povrede članskih prava i obveza protiv člana Stranke Miroslava Škore, jednoglasno donio odluku o pokretanju stegovnog postupka protiv člana Stranke Miroslava Škore", navodi se u objavi Suda časti te stranke.

Dodaju kako će Škori mirovati sva prava i obaveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, najdulje u trajavanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovonog postupka.

Osnivač stranke Miroslav Škoro podnio je neopozivu ostavku 20. srpnja na dužnost predsjednika stranke i sve ostale dužnosti.

Predsjedništvo je tjedan dana kasnije tu ostavku prihvatilo, kao i ostavku Darija Žepine kao glavno tajnika.

Tada su pokrenuli i stegovni postupak protiv Škorine sestre Vesne Vučemilović zbog zlouporabe unutarstranačkog položaja i nanošenja štete ugledu stranke u javnosti.

Nakon toga sukobi su se preselili na društvene mreže, Škoru se optuživalo za nenamjensko korištenje stranačkih kartica, odnosno financija, što je bivši predsjednik stranke opovrgavao u svojim objavama, navodeći dokaze poput izvoda iz banke i sličnog.

Škorina sestra, Vesna Vučemilović nedugo nakon Predsjedništva stranke zatražila je ispis iz članstva, bez navođenja razloga, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close