Kazna

Stranke kažnjene sitnišem s 2 godine zakašnjenja

Danas donesene odluke o izricanju sankcija nisu pravosnažne i protiv odluka se može podnijeti žalba Apelacijskom odjelu Suda BiH u roku od 15 dana od dana prijema odluke
Vijesti / Politika | 14. 12. 2017. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na osnovu Izvještaja o izvršenoj reviziji financijskih izvještaja političkih stranaka za 2015. godinu, Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je zbog kršenja pojedinih odredbi Zakona o financiranju političkih stranaka novčano kaznilo još tri političke stranke.

Riječ je o Hrvatskoj seljačkoj stranci  koja je kažnjena s 1.000 KM, Narodnoj stranci Radom za boljitak - 1.000 KM i Socijaldemokratskoj partiji BiH koja je kažnjena s 3.500 KM.

Izvještaji o izvršenoj reviziji financijskih izvještaja političkih stranaka za 2015. godinu, na osnovu kojih su izrečene sankcije, dostupni su javnosti na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, www.izbori.ba.

Danas donesene odluke o izricanju sankcija nisu pravosnažne i protiv odluka se može podnijeti žalba Apelacijskom odjelu Suda BiH u roku od 15 dana od dana prijema odluke, priopćeno je iz Priopćenje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close