Novo buđenje

Stranka za BiH s PROBOJ-em u Konjicu

Na tribini u Konjicu je bilo riječi o uzrocima krize u Bosni i Hercegovini na svim nivoima, a predstavljena je i platforma Stranke za BiH za izbore 2018. godine PROBOJ, kao put izlazu iz krize.
Vijesti / Politika | 21. 03. 2018. u 08:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi članovi Stranke za Bosnu i Hercegovinu, brigadir i komandant 442. brigade ARBiH Esad Šejtanić, član Glavnog odbora Mirsad Tokača i Akademik prof.dr. Suad Kurtćehajić predstavljeni su u Konjicu na javnoj tribini.

''Uzroci krize u BiH, nosioci promjena stanja, platforma PROBOJ'' naziv je javne tribine koja je održana u dvorani Narodnog Univerziteta u Konjicu.

Na tribini je bilo riječi o uzrocima krize u Bosni i Hercegovini na svim nivoima, a predstavljena je i platforma Stranke za BiH za izbore 2018. godine PROBOJ, kao put izlazu iz krize. Na tribini se obratio i predsjednik SBiH Amer Jerlagić.

Naglašeno je da je Stranka za BiH zaista alternativa postojećoj krizi i stanju u Bosni i Hercegovini, kao i činjenica da ''dok se druge stranke dijele na dvoje pa na četvero Stranka za BiH svakim danom postaje sve jača''.

Foto: Stranka za BiH / Novi članovi i predsjednik SBiH Amer Jerlagić

Kvalitetni kadrovi koji pristupaju Stranci za Bosnu i Hercegovinu čine to iz iskrenih patriotskih razloga, a ne zbog pozicija jer ih Stranka za BiH nema, navodi se u priopćenju za javnost iz ove stranke.

Navodi se kako su građani Konjica iskoristili mogućnost i postavljali mnogobrojna pitanja, na koje su dobili odgovore čime je dokazan zaista veliki interes građana za pronalazak izlaza iz sveprisutne krize u BIH.

Zanimljivost je da je Javna tribina prenošena diljem svijeta u live prijenosu koji je pratilo preko 5000 gledatelja. Na području HNŽ-a Stranka za BiH nastavlja svoje aktivnosti tribinama koje se planiraju u Jablanici i Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close