Dodikovanje

Što se krije iza zastave?

''Čeka se rasplet u Federaciji. Dodik vrši dodatni pritisak na partnere u Federaciji kako bi isposlovao da HDZ uđe u vlast'', rekao je Terzić.
Vijesti / Politika | 12. 12. 2018. u 09:15 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Već dugo i na različitim razinama ne funkcionira vladavina zakona. Uzrok ovoga je činjenica da se ne poštuje Daytonski sporazum, Ustav, odluke Ustavnog suda a onda u takvom ambijentu one nebitne stvari ili one kojima se ne bismo trebali baviti netko izvlači u prvi plan i dodatno komplicira stvari'', rekao je Ivan Vukoja, iz Instituta za društveno-politička istraživanja Mostar gostujući u Dnevniku 3 Federalne televizije.

Almir Terzić - politički analitičar i urednik u Agenciji Anadolija rekao je pak kako se iz situacije sa zastavama u Predsjedništvu BiH ''krije daleko veća stvar na koju mi u ovom trenutku ne obraćamo dovoljno pažnju''.

''Čeka se rasplet u Federaciji. Dodik vrši dodatni pritisak na partnere u Federaciji kako bi isposlovao da HDZ uđe u vlast'', rekao je Terzić.

Vukoja je rekao kako je vrijeme ''da se resetiramo i poštujemo što smo potpisali''.

Smatra da Dodik ovu ''predstavu u vlastitoj režiji'' koristi za prikupljanje političkih poena ali da i oni, koji se više kunu u patriotizam, čine i gore stvari u ovoj zemlji. Kaže kako sve to nije način za izgradnju povjerenja u institucije.

Kopirati
Drag cursor here to close