Slobodno se kreće

Stanivukoviću ukinute sankcije u Crnoj Gori

Nedugo nakon litije na vrata apartmana u Crnoj Gori mu je pokucala policija koja ga je privela, a potom naredila da napusti tu državu u roku od sat vremena.
Vijesti / Politika | 03. 08. 2021. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore ukinulo je rješenje Uprave policije – sektor Granične policije te zemlje kojim se gradonačelniku Banja Luke Drašku Stanivukoviću zabranjuje ulazak u Crnu Goru.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore je još krajem lipnja ove godine ukinulo rješenje Uprave policije, Sektor Granične policije te zemlje kojim je Stanivukoviću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Stanivuković je u kolovozu prošle godine sudjelovao u litiji u Nikšiću kao znak podrške srpskom narodu u Crnoj Gori.

Tada je objavljivao fotografije i video snimke sa litije na kojoj je sudjelovao sa narodnim poslanikom Nebojšom Vukanovićem.

Nedugo nakon litije na vrata apartmana u Crnoj Gori mu je pokucala policija koja ga je privela, a potom naredila da napusti tu državu u roku od sat vremena.

Državu je napustio u pratnji policije, a izrečena mu je i zabrana ulaska u Crnu Goru u narednih godinu dana.

Informacija da je Stanivukoviću još u lipnju ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru plasirana je u javnost nakon što su se na društvenim mrežama počele objavljivati fotografije, navodno snimljene prethodnih dana upravo u Crnoj Gori, na kojima je vidljivo da je gradonačelnik Banje Luke otišao na godišnji odmor, prenose agencije.

Posljednja informacija iz Gradske uprave o aktivnostima gradonačelnika objavljena je prije osam dana kada je boravio u Mostaru, a Stanivuković se na društvenim mrežama oglasio još samo dan poslije kada je u svojoj kući ugostio djecu iz višečlanih obitelji.

Kopirati
Drag cursor here to close