Uvođenje sankcija

Špirić: Nisam kriv, ovo je očajnički potez američke veleposlanice

''Ja sam ponosan, jer je i ovim pokazano koliko smetam svima onima koji žele loše mojoj Republici Srpskoj i mom srpskom narodu", naglasio je Špirić.
Vijesti / Politika | 11. 09. 2018. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnik SNSD-a u Zastupničkom domu parlamenta BiH Nikola Špirić izjavio je da je potpuno jasno da je uvođenje sankcija njemu i članovima njegove obitelji frustracija veleposlanice SAD-a u BiH Maureen Cormack koja je, kako kaže, 28 dana pred izbore "povukla posljednji potez očajnika da pomogne svojim marionetskim poslušnicima sa sarajevske sećije, Savezu za promjene".

"Naravno da se nemam zbog čega osjećati krivim u bilo kom smislu, jer sam za 40 godina koliko se bavim politikom uvijek račune polagao svom narodu i uvijek bio na raspolaganju svim istražnim i pravosudnim institucijama u svojoj zemlji. Prije mogu reći da sam ponosan, jer je i ovim pokazano koliko smetam svima onima koji žele loše mojoj Republici Srpskoj i mom srpskom narodu", naglasio je Špirić.

On je kazao dada ga ovo dodatno ohrabruje da sa SNSD-om još predanije krene u izbornu pobjedu.

"Žalim samo zbog toga što u mojoj Republici Srpskoj žive i čak pretendiraju na vršenje vlasti ljudi koji ne prezaju ni od čega i koji su zbog njihovih sitnih interesa u sve ovo uključili i moju obitelj i moju djecu. Ipak, to mi samo dodatno učvršćuje uvjerenje da takvi ne smiju nikada pobijediti, ali me i ohrabruje da sa svojim SNSD-om još predanije krenem u ubjedljivu izbornu pobjedu", poručio je Špirić.

Podsjetimo, Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije potpredsjedniku SNDS-a i zastupniku u Parlamentarnoj skupštini BiH Nikoli Špiriću zbog korupcije, objavljeno je na službenoj stranici State Departmenta.

Kopirati
Drag cursor here to close