Konačno

SNSD dostavio imena za parlamentarne komisije

''To je naš odgovor na činjenicu da SDS i PDP u zajedničkim institucijama BiH nastavljaju sa orkestriranim djelovanjem protiv Republike Srpske i njenih institucija, nanoseći ogromnu štetu interesima srpskog naroda", poručio je Košarac.
Vijesti / Politika | 15. 11. 2019. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Staša Košarac, predsjedavajući Kluba Srba u Zastupničkom  domu Parlamenta Bosne i Hercegovine, dostavio je danas Prijedlog članova stalnih komisija ovog Doma, navodi N1.

Prijedlog je dostavljen Kolegiju Zastupničkog doma Parlamenta BiH, a kako piše u dokumentu, za članstvo u Ustavno-pravnoj komisiji su dostavljena imena Obrena Petrovića i Nebojše Radmanovića.

U prijedlogu su navedena imena Komisije za financije i budžet: Dragan Bogdanić i Vojin Mitrović dok je predloženi član Komisije za vanjskeposlove Obren Petrović.

Staša Košarac je u Komisiji za promet i komunikacije dok je u Komisiji za vanjsku trgovinu i carine - Vojin Mitrović.

U Komisiji za ostvarivanje ravnopravnosti spolova nalazi se ime Snježane Novaković-Bursać

Predsjedavajući Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH potvrdio je da je ovaj klub danas Kolegijumu Doma dostavio prijedlog članova za svih šest stalnih komisija Zastupničkog doma parlamenta BiH.

''To je naš odgovor na činjenicu da SDS i PDP u zajedničkim institucijama BiH nastavljaju sa orkestriranim djelovanjem protiv Republike Srpske i njenih institucija, nanoseći ogromnu štetu interesima srpskog naroda'', poručio je Košarac za SRNU.

 

Kopirati
Drag cursor here to close