HBŽ

Hercegbosanske šume izgubile povjerenje vladajućeg HDZ-a BiH

Jedna od točaka trebao bi biti zahtjev za razrješenjem članova Skupštine JP ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres i imenovanje opunomoćenika Skupštine Društva "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres.
Vijesti / Politika | 30. 09. 2019. u 15:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedatelj Skupštine Hercegbosanske županije zakazao je za utorak, 1. listopada, izvanrednu sjednicu na kojoj će se razmatrati situacija u Javnom poduzeću Šumsko-gospodarsko društvo "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres.

Po riječima zastupnika Županijske neovisne liste i člana kolegija Skupština HBŽ-a Draška Dalića, dnevni red utvrdit će se na samoj sjednici, a jedna od točaka trebao bi biti zahtjev za razrješenjem članova Skupštine JP ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres i imenovanje opunomoćenika Skupštine Društva "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres.

Dalić je kazao kako je aktualna Skupština "Hercegbosanskih šuma" izgubila povjerenje vladajućeg HDZ-a BiH.

Pojedini članovi Kolegiji Skupštine HBŽ-a upozorili su kako ne bi bilo dobro ići u brzu smjenu Skupštine, a zatim i Nadzornog odbora i Uprave Hercegbosanskih šuma, jer ta tijela od dana imenovanja nisu podnijela izvješće o svom radu.

Umjesto toga predloženo je sazivanje posebne sjednice Skupštine HBŽ-a na kojoj bi Uprava, Skupština i Nadzorni odbor Hercegbosanskih šuma bili pozvani da podnesu izvješće o svom radu, nakon čega bi županijski zastupnici mogli imati potpuniju sliku o situaciji o najvećem javnom poduzeću u HBŽ-u, dodao je Dalić.

Kopirati
Drag cursor here to close