Godišnji izvještaj

Sjednica: Što je Vlada radila prošlog ljeta?

Zanimljivo je da bi izviješće o radu Vlade zastupnicima trebao iznijeti premijer Nevenko Herceg koji će potom kao zastupnik glasovati za njega.
Vijesti / Politika | 28. 04. 2021. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvještaj o radu Vlade Hercegovačko-neretvanske županije za 2020. godinu te izvještaj o izvršenju županijskog proračuna u prošloj godini točke su koje će se naći pred zastupnicima Skupštine HNŽ-a na sjednici koja će se održati u petak 30. travnja u 14 sati.

Zanimljivo je da bi izviješće o radu Vlade zastupnicima trebao iznijeti premijer Nevenko Herceg koji će potom kao zastupnik glasovati za njega jer je HNŽ jedina županija koja još uvijek nema izabranu vlast nakon općih izbora, a sljedeće godine su novi.

U uvrštavanje dnevnog reda mogla bi se tražiti i ostavka ministra unutarnjih poslova HNŽ-a Slađana Bevande jer su to najavili iz skupštinskog kuba Bošnjaka u prepucavanjima priopćenjima oko izgleda navijača u Mostaru.

Uz zastupnička pitanja, na dnevnom će se redu naći i prijedlog Programa rada Vlade HNŽ za 2021. godinu, prijedlog Odluke o kreditnom zaduženju HNŽ, izvještaj o izvršenju Tekuće rezerve za razdoblje 1. 1. do 31. 1.2020. godine te prijedlog Odluke o osnivanju Komisije za pitanja boraca Skupštine HNŽ-a.

Također, pred zastupnicima će biti i Prijedlog Odluke o osnivanju Komisije za europske integracije Skupštine HNŽ, Odluka o razrješenju zamjenika kantonalnog javnog pravobranitelja te inicijative za donošenje mjera u oblasti turizma.

 

Kopirati
Drag cursor here to close