Kako i šta?

Situacija u Mostaru za stolom u Strasbourgu

Kao osnova za ovu debatu poslužit će informacija o misiji Kongresa koja je u Bosni i Hercegovini boravila u svibnju ove godine u okviru postizbornog dijaloga poslije lokalnih izbora održanih u BiH u listopadu 2016.
Vijesti / Politika | 17. 10. 2017. u 11:11 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Situacija u Mostaru bit će tema okruglog stola koji će biti održan u okviru 33. sjednice Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe u četvrtak, 19. listopada, u Strasbourgu, saznaje Fena u Vijeću Europe.

Kako je rečeno Feni, kao osnova za ovu debatu poslužit će informacija o misiji Kongresa koja je u Bosni i Hercegovini boravila u svibnju ove godine u okviru postizbornog dijaloga poslije lokalnih izbora održanih u BiH u listopadu 2016.

U okruglom stolu će sudjelovati Stewart Dickson (Velika Britanija), izvjestitelj Kongresa o prošlogodišnjim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini, Alex Jeffrey sa sveučilišta Cambridge, Vladimir Ćorić, izvršni direktor Omladinskog kulturnog centra Abrašević u Mostaru, Dženana Dedić, izaslanica Agencije za lokalnu demokraciju iz Mostara, te Vernes Voloder, voditelj projekta Nansen Dialogue Centre iz Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close