I vi glasate

SIP podsjetio Mostarce da imaju pravo glasa na izborima

Istekao rok za prijem kandidatskih listi
Vijesti / Politika | 09. 07. 2018. u 17:28 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Izbori.ba / Izbori 2018

Središnje izborno povjerenstvo obavijestilo je birače s prebivalištem u Gradu Mostaru da i birači iz Grada Mostara glasaju na općim izborima i da u vezi s tim, svi birači koji žele glasati iz inozemstva trebaju se prijaviti Središnjem izbornom povjerenstvu BiH do 24. srpnja.

Sve potrebne informacije za prijavu kao i obrazac PRP1 dostupni su na web stranici Centralne izborne komisije BiH, www.izbori.ba.

Rok za podnošenje kandidatskih listi za Opće izbore 2018. godine u Bosni i Hercegovini istako je danas u 16.00 sati, a u postupku ovjere političkih subjekata Središnjem izbornom povjerenstvu ovjerila prijave za sudjelovanje na izborima za 69 političkih stranaka, 34 neovisna kandidata i 36 koalicija.

U skladu s Uputstvom o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti za Opće izbore u BiH koji će biti održani 7. oktobra Centralna  izborna komisija BiH će u sljedećim danima vršiti provjeru i ovjeru kandidata i kandidatskih listi.

Rok za objavu ovjerenih kandidatskih listi u službenim glasilima i sredstvima javnog informiranja je  do 23. augusta, priopćeno je iz Ureda za informiranje Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close