Bugojno

Semedin Omerinović: Iza svega stoji prljava kampanja predsjedavajućeg Općinskog vijeća

''Zaštita Hrvata je HDZ samo pamflet za realizaciju stranačkih i osobnih interesa'', naveo je Omerinović.
Vijesti / Politika | 02. 04. 2021. u 21:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bug.ba / Semedin Omerinović

Vijećnik Općinskog vijeća Bugojno Semedin Omerinović javio nam se s priopćenjem u vezi sa zbivanjima u općinskoj Vijećnici, koje prenosimo u cijelosti: 

''Poštovani, Putem vaše medijske platfome objavili ste sadržaj pod nazivom Hrvatskim vijećnicima uz ovacije ''publike'' poručeno da idu u Hrvatsku"!

Ovakav naslov sa sadržajem u tekstu doveo je do situacije da ste me pokušali proglasiti šovinistom, a da prehodno niste mene pozvali da dam očitovanje na cjelokupan događaj. Na taj način prekršili ste odredbe novinarske etike, ne dopuštajući drugoj strani da na valjan način iskaže svoje očitovanje.

Također, vaš čin predstavljanja informacija sa sjednice Općinskog vijeća Bugojno je tendenciozan samo sa jednim ciljem, mene predstaviti kao nekog tko negira određena prava jednom narodu, što je netočno i ponižavajuće za cjelokupnu javnost.

Ne razumijem što vam je cilj, ali znam jedno, meni nikada nećete moći staviti etiketu iz sadržaja vaših vijesti, jer moje određene je usmjereno na poštivanje sustava i svih osoba koji vole jedinu nam državu Bosnu i Hercegovinu.

Iz svega stoji prljava kampanja predsjedavajućeg Općinskog vijeća gosp. Miroslava Zelić! Isti bi morao znati da dok HDZ upravlja svim procesima, Hrvata sve manje živi u Bugojnu! To govori najbolje kako se štite interesi Hrvata. Gospodin Zelić neka pogleda statistiku vezano za broj Hrvata i sve ćemu biti jasno. Zaštita Hrvata je HDZ samo pamflet za realizaciju stranačkih i osobnih interesa.
 
Nanijeli ste mi štetu, jer niste mi pružili mogućnost da se očitujem, već ste tendenciozno pokušali mene predstaviti kao šovinistu, što je suprotno svim društvenim načelima. Vaši tekstovi su bili usmjereni isključivo na jedno, određenu stranku, u ovom slučaju HDZ staviti u red jednog naroda, što je neprihvatljivo, jer ponavljam moj obiteljski habitus nije da bilo kome negiram određena prava.''
Kopirati
Drag cursor here to close