Banja Luka

Sekretar na odmoru, nema tko potpisati peticiju

To govori o neozbiljnosti gradske uprave i čitavog našeg sustava koji spada na jednog čovjeka, na jednog vođu… Sustav mora da funkcionira i kad jednog čovjeka nema, ako je sustav.
Vijesti / Politika | 02. 08. 2019. u 10:54

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stanivuković tvrdi da nisu predali dvije građanske inicijative banjalučkom parlamentu iz proceduralnih razloga, te za to krivi gradsku vlast.

Kako je danas priopćio, tajnik u Gradskoj upravi je na godišnjem odmoru te "nema tko dati neophodni potpis kako bi se peticija predala''.

''Više tisuća građana, mi kao narodni poslanici, čekamo jednog čovjeka, tajnika da dođe sa godišnjeg odmora kako bi dobili prijeko potreban potpis da možemo predati našu peticiju, odnosno građansku inicijativu. To govori o neozbiljnosti gradske uprave i čitavog našeg sustava koji spada na jednog čovjeka, na jednog vođu… Sustav mora da funkcionira i kad jednog čovjeka nema, ako je sustav'', naveo je Stanivuković u priopćenju.

U proteklom periodu Stanivuković i poslanica PDP-a Jelena Trivić su pokrenuli potpisivanje peticija kojima traže mogućnost za održavanje javnih skupova na glavnom banjalučkom trgu, te rješavanje problema u vezi ekološkog stanja u Banjoj Luci povodom izlijevanja ulja piralen i drugih opasnih materija u zemljištu u Poslovnoj zoni "Incel“.

''Ovo je njihovo klasično odugovlačenje kako bi energija vezano za ovu inicijativu kod naroda opala. Sačekat ćemo mi i taj potpis, ali trebaju znati da nećemo odustati od naših zahtjeva'', dodao je Stanivuković te najavio i treću peticiju vezano za diplome svih zaposlenih u javnim institucijama.

Kopirati
Drag cursor here to close