Optužbe

SDA napada: Vlast u Sarajevu je prespavala elementarne nepogode

Lokalno stanovništvo pretrpjelo je štete koje sami neće moći nadoknaditi'', piše u priopćenju SDA.
Vijesti / Politika | 04. 02. 2019. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalni odbor Stranke demokratske akcije (SDA) optužio je ministre u Vladi KS na čelu s premijerom Edinom Fortom da su prespavali poplave koje su pogodile područje Kantona Sarajevo proteklog vikenda te da ministre u Vladi ne zanimaju stvarni problemi građana.

"Nakon što su se iz korita izlile Bosna i Zujevina najviše su pogođena područja u općinama Hadžići, a opasnost prijeti i nekim područjima općine Ilidža. Lokalno stanovništvo pretrpjelo je štete koje sami neće moći nadoknaditi'', piše u priopćenju te se navodi kako kantonalna vlast, ne želeći prekidati odmor, uopće nije reagirala, prenosi klix.

Iz SDA navode da je sramotno  da se premijer Edin Forto nije udostojio sazvati izvanrednu sjednicu Vlade niti se oglasio u javnosti, a nitko se od ministara nije pojavio na terenu.

"Vlast je prespavala elementarne nepogode, pokazujući ih ne zanimaju stvarni problemi građana. Upravo kada treba raditi, Vlada spava i još jednom potvrđuje da nije sposobna ni za što, osim za demagogiju i praznu priču", mišljenja su u SDA.

Kopirati
Drag cursor here to close