''Opasna i perfidna propaganda''

SDA usporedila Dodika s Miloševićem

S druge strane, dodaju iz SDA, to je opasna i perfidna propaganda ''kakvu je vršio i Miloševićev režim uoči agresije na BiH''.
Vijesti / Politika | 09. 04. 2019. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stranka demokratske akcije (SDA) smatra da su izjave Milorada Dodika u Mostaru da SDA popisuje vojno sposobne Bošnjake i zloupotrebljava namjensku industriju totalne besmislice, ali vrlo opasne besmislice koje imaju nekoliko ciljeva.

''Prvi cilj je da se skrene pozornost s nedavne presude za genocid ratnom zločincu Radovanu Karadžiću u Haškom sudu i strah od posljedica te presude, s obzirom da vlasti entiteta Republika Srpska odlikuju ratne zločince i nazivaju po njima studentske domove. Zatim je namjera da se skrene pozornost da je Dodik jedini krivac za opstrukciju formiranja Vijeća ministara i rada Predsjedništva BiH, te da se dodatno pokuša opravdati najava uvođenja rezervnog sastava policije u RS-u'', navodi se u priopćenju SDA.

S druge strane, dodaju iz SDA, to je opasna i perfidna propaganda ''kakvu je vršio i Miloševićev režim uoči agresije na BiH''.

Navode da su i tada ''drugi optuživani da se naoružavaju i ugrožavaju sigurnost Srba, a onda se to koristilo kao opravdanja za agresiju''.

''Što se tiče namjenske industrije u BiH, ona će nastaviti raditi i razvijati se u skladu sa zakonima i propisima kao i do sada, svidjelo se to Dodiku ili ne'', poručuju iz SDA.

Kopirati
Drag cursor here to close