Sponzorirani članak

SDA u Čapljini upriličila predstavljanje kandidata

Kandidati SDA pozvali su članove, simpatizere te sve građane Čapljine da se u što većem broju odazovu na izbore, jer svaki glas je važan.
Vijesti / Politika | 17. 09. 2018. u 10:16 Autor: PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski odbor Stranke demokratske akcije Čapljina u dvorani hotela ''Mogorjelo''' predstavio je kandidate za predstojeće izbore, Izbornu platformu za Opće izbore 2018. godine te planove za nastavak ulaganja i razvoj u Općinu Čapljina.

Predstavljeni su kandidati za sve razine vlasti - Ahmet Klarić na državnoj listi SDA, Alaudina Boškailo na federalnoj listi, Ajman Šoše i Mejrema Hasić na listi SDA za Skupštinu HNŽ.

Predstavnici vodstva stranke SDA sa područja Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) istaknuli su kako SDA svoju snagu nikada nije bazirala isključivo na pojedincima nego je crpila iz Snage naroda.

Kandidati SDA pozvali su članove, simpatizere te sve građane Čapljine da se u što većem broju odazovu na izbore ''jer svaki glas je važan''.

Sa skupa su ih pozvali da svojim glasom podrže kandidate SDA za sve razine vlasti posebno ističući značaj izbora Šefika Džaferovića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

Glavna poruka sa skupa u Čapljini ukazuje ''da je SDA najjača Bošnjačka i bosanskohercegovačka stranka u Hercegovini te da je svaki glas za kandidate Stranke demokratske akcije, glas za napredak i stabilnost općine, države i prosperitet njenih građana''.

Skupu su nazočili predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH  Edin Mušić kao i predsjedavajući Skupštine HNŽ Šerif Špago.

Na skupu je najavljen i veliki predizborni skup u Čapljini koji će biti održan krajem rujna.

Kopirati
Drag cursor here to close