Sporni Selmo

SDA traži hitno imenovanje Cikotića na poziciju ministra sigurnosti BiH

SDA traži hitno imenovanje Cikotića kako bi se ''omogućilo efikasno funkcioniranje Ministarstva u očekivanom pogoršanju migrantske krize''.
Vijesti / Politika | 15. 06. 2020. u 18:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon današnje sjednice Kolegija SDA  iz ove stranke je ponovno upućen poziv Vijeću ministara Bosne i Hercegovine da u parlamentarnu proceduru hitno uputi prijedlog proračuna BiH s osiguranim sredstvima za održavanje općinskih izbora i saniranje posljedica epidemije koronavirusa.

''S obzirom da je SDA blagovremeno dostavila službeni prijedlog kandidata za ministra sigurnosti BiH, pozivamo predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Zorana Tegeltiju da hitno u parlamentarnu proceduru uputi prijedlog za imenovanje Selme Cikotića za ministra sigurnosti, kako bi se omogućilo efikasno funkcioniranje Ministarstva u očekivanom pogoršanju migrantske krize'', priopćeno je.

Kolegij SDA pozdravio je dogovor stranaka o zajedničkim kandidatima za općinskog načelnika u Srebrenici i Velikoj Kladuši, te su pozivali sve ostale probosanske stranke da se pridruže ovoj inicijativi.

''Istovremeno, pozivamo sve probosanske stranke da dogovor o zajedničkom nastupu za izbore prošire na sve općine u entitetu Republika Srpska što je u interesu svih povratnika'', priopćeno je danas nakon sjednice Kolegija SDA.

Kopirati
Drag cursor here to close