Ideje

SDA: Neum za 12 mjeseci kao Monte Carlo

SDA je održala konferenciju za medije na kojoj su govorili kandidati za Parlament Federacije BiH Đemila Gabriel i Salmir Kaplan.
Vijesti / Politika | 27. 09. 2018. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Rekla sam dajte mi samo dvanaest mjeseci, ne trebaju mi četiri godine, da vidite kako se bez velikih ulaganja može napraviti mali Monte Carlo u Bosni i Hercegovini. Imamo velike mogućnosti da radimo na ulaganjima gdje će strani ulagači doći ovdje i ostaviti svoj novac, napraviti nekretnine i zaposliti ljude'', rekla je na press-konferenciji SDA u Mostaru Đemila Gabriel većinu svojih poslovnih aktivnosti veže za Neum.
Dodala je kako bi u dogledno vrijeme željela postati gradonačelnica jedinog našeg grada na Jadranu.

Naime, SDA je održala konferenciju za medije na kojoj su govorili kandidati za Parlament Federacije BiH Đemila Gabriel i Salmir Kaplan.

Bljesak.info / Gabriel i Kaplan

Gabriel je, kako prenosi Klix, rekla kako SDA ne obećava, već radi, da ta politička opcija ne obećava dovođenje stranih investitora, već su ih zaista doveli.

Salmir Kaplan govorio je o urađenom u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH te izbornim ciljevima SDA u HNŽ.

Najavio je i održavanje središnjeg skupa SDA za HNŽ 1. listopada u 20 sati u sportskoj dvorani USRC Midhat Hujdur Hujka.

Najavljeno je da će se skupu obratiti Bakir Izetbegović i Šefik Džaferović.

Bljesak.info / Pressica SDA-ovih kandidata



''SDA je jedina stranka koja u četverogodišnjem mandatu u Federalnom parlamentu nije bježala od dogovornosti. Prvi koalicijski partner se nakon nepune godine povukao, drugi se na pola mandata proglasio opozicijom, a treći partner je posljednjih pola godine bio ljut i bojkotirao sjednice. Jedino se mi nismo igrali politike i jedino smo mi nosili sve pozitivne procese'', izjavio je Kaplan, prenio je Klix.

 

Kopirati
Drag cursor here to close