Pao dogovor

SDA, HDZ BIH, A-SDA i SBiH formiraju vlast u ZDŽ

''SDA je na putu da sa HDZ BiH, A-SDA i SBiH formira skupštinsku većinu u Zeničko-dobojskoj županiji'', izjavio je predsjednik ŽO SDA ZDĆ Miralem Galijašević.
Vijesti / Politika | 25. 01. 2019. u 10:56 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon raspada skupštinske većine okupljene oko SDP-a i neuspjelog pokušaja inauguriranja mandatara za sastav Vlade Zeničko-dobojske županije, Stranka demokratske akcije, kao pobjednik proteklih izbora sa osvojenih 11 mandata u Skupštini, započela je razgovore o formiranju nove skupštinske većine u ovoj županiji, priopćila je danas Press služba ŽO SDA ZDŽ. 

Kako je navedeno u priopćenju, nakon održanog sastanaka sa HDZBiH, razgovori su ovoga tjedna vođeni sa A-SDA te sa Strankom za BiH, sa kojom je već potpisan sporazum o saradnji u svim županijama na razini središnjica.

''Cijenimo da su programski ciljevi HDZ-a, A-SDA i SBiH slični programskim ciljevima Stranke demokratske akcije, tako da je SDA na putu da sa HDZ BiH, A-SDA i SBiH formira skupštinsku većinu u Zeničko-dobojskoj županiji. Slijede operativne aktivnosti'', izjavio je predsjednik ŽO SDA ZDĆ Miralem Galijašević.

Kopirati
Drag cursor here to close