Telegrami sućuti

''Bešlić je radio u interesu svih građana Mostara''

Izražavam sućut njegovoj obitelji i njegovim kolegama. Nedostajati će mnogima - naveo je visoki predstavnik, saopćeno je iz OHR-a.
Vijesti / Politika | 04. 09. 2021. u 13:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S tugom sam primio vijest da je jučer preminuo bivši gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić - navedeno je u izjavi visokog predstavnika Christiana Schmidta povodom smrti bivšeg gradonačelnika Bešlića.

''Imao je čast biti prvi gradonačelnik ujedinjenog grada, što nije bila laka zadaća. Gradonačelnik Bešlić je tijesno surađivao s Uredom visokog predstavnika i nastojao je raditi u interesu svih građana Mostara, u teškim okolnostima, čak i onda kada je njegovo zdravstveno stanje bilo narušeno. Izražavam sućut njegovoj obitelji i njegovim kolegama. Nedostajati će mnogima'' - naveo je visoki predstavnik, priopćeno je iz OHR-a.

Radončić izrazio sućut

Povodom smrti Ljube Bešlića, bivšeg dugogodišnjeg gradonačelnika Mostara, predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić uputio je telegram sućuti njegovoj obitelji.

U telegramu se ističe da je Bešlić bio dobar i vrijedan čovjek, koji je svoj život posvetio gradu na Neretvi, priopćeno je iz SBB-a.

''Vjerujemo da je otišao na bolje mjesto''

U povodu prerane smrti dugogodišnjeg gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivan Vukadin u osobno ime i uime županijske Vlade uputio je iskrenu sućut obitelji Bešlić kao i rodbini i prijateljima.

''Vjerujemo da je Ljubo otišao na bolje mjesto ali nama koji ostajemo zauvijek će nedostajati, kao i ono što ga je krasilo cijeli zemaljski život, a to je lakoća komuniciranja i vedrina kojim je zračio. Pokoj vječni daruj mu Gospodine", navodi se uz ostao u sućuti predsjednika Vlade HBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close