Za svaku osudu

SBB o neredima: Ovo je brutalno ugrožavanje ljudskih života

"Osim brutalnog ugrožavanja ljudskih života, huligani su tijekom nereda oštetili i privatnu imovinu građana Mostara, što je nedopustivo'', navodi mostarski SBB.
Vijesti / Politika | 25. 04. 2021. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su nerede na ulicama Mostara osudili gradonačelnik Mario Kordić, a potom i Gradski odbor SDA, osudi se pridružio i Gradski odbor SBB Mostar.

''Gradski odbor SBB-a Mostar najoštrije osuđuje huliganske napade, nerede i divljanja kojima su svjedočili sinoć građani Mostara'', navode iz te stranke.

"Osim brutalnog ugrožavanja ljudskih života, huligani su tijekom nereda oštetili i privatnu imovinu građana Mostara, što je nedopustivo. Stoga se kao zajednica, svi moramo ograditi od agresivnog ponašanja pojedinaca i zajedničkim snagama obraniti od njih i njihovih krajnjih ciljeva", priopćeno je.

SBB poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova HNŽ i sve druge nadležne institucije da promptno reagiraju i na najadekvatniji način sankcioniraju sve vinovnike nemilih događana koji su se sinoć dogodili u mostarskoj Donjoj Mahali.

Podsjetimo, neredi su se na ulicama Mostara dogodili u noći sa subote na nedjelju, za vrijeme trajanja policijskog sata.

Kako nam je u nedjelju ujutro rečeno iz MUP-a HNŽ, jedna osoba teško je ozlijeđena i prebačena je u CUM SKB Mostar, a policija je uhitila 10 sudionika nereda.

Policija istražuje okolnosti događaja kako bi pronašla sve sudionike ovog nemilog događaja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close