O isključenjima pojedinaca

SBB HNŽ: U Mostaru je djelovala mešetarska skupina

''Ovom prilikom ograđujemo se od rada i djelovanja pomenute grupe koji su radili isključivo u osobnom interesu i izvršili krađu glasova na Lokalnim izborima u Mostaru''
Vijesti / Politika | 27. 02. 2021. u 17:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostru je danas održan sastanak osnivača i članova SBB-a, koji su se samoinicijativno okupili da daju podršku predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću za donesenu odluku o isključenju iz stranke samozvanog gradskog odbora SBB-a, odnosno interesne grupe.

''Ovom prilikom ograđujemo se od rada i djelovanja pomenute grupe koji su radili isključivo u osobnom interesu i izvršili krađu glasova na Lokalnim izborima u Mostaru'', navedeno je u PR priopćenju.

Dodaju i kako aktivni članovi SBB-a koji nisu podržavali rad samozvane grupe iz cijelog Hercegovačko-neretvanskog kantona žele poslati snažnu poruku da nije nanesena šteta ili raskol u redovima stranke, već naprotiv odluka predsjednika je dovela do samoinicijativnog okupljanja i stotina poziva starih članova koji su ostali dosljedni izvornim ciljevima SBB-a.

''Kao član KO SBB-a ispred GO Čapljina, jedan od osnivača SBB-a u Hercegovini, ograđujem se od dijela rukovodstva koje bih nazvao mešetarskom skupinom u KO HNK i dajem potpunu podršku na donesenoj odluci o isključenju pojedinaca koji su nanijeli štetu ugledu SBB-a i koji su prouzrokovali da jedan stari dio članova i organizatora SBB-a u HNK bude na margini događaja u stranci i isključeni iz svih događanja u radu stranke. SBB je i ovom odlukom pokazao da neće tolerirati izborne krađe u svojim redovima i da je logo SBB-a mnogo jači od isključenih pojedinaca'' - rekao je Natko Bitanga, član KO SBB HNK.

Minela Turkić, predsjednica OO SBB Jablanica rekla je da je SBB u Jablanici jedna od najuređenijih i najzdravijih organizacija SBB-a u HNK.

''Nismo bili pod utjecajem grupe iz Mostara i nikada nismo djelovali mimo izvornih ciljeva SBB-a. Uložili smo mnogo truda i rada u OO, tu smo od osnivanja i ostali smo dosljedni pravim ljudskim vrijednostima i proklamovanim ciljevima SBB-a. Kao članica KO aktualna vjećnica OV Jablanica i predsjednica OO Jablanica, sa svim članovima OO Jablanica ostajemo aktivni u SBB-u i na dostojanstven i pošten način boriti ćemo se za bolju budućnost naše države'', kazala je Turkić.

Kopirati
Drag cursor here to close