Greškica...

Tko je sa SBB-ovog e-maila dijelio poslove?

Nekoliko trenutaka nakon stizanja e-maila, medijima je upućen novi e-mail gdje stoji kako je prethodna e-mail adresa hakirana.
Vijesti / Politika | 19. 12. 2019. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

E-mail Saveza za bolju budućnost (SBB) u kojemu članovima stranke nude posao u javnim poduzećima, slučajno ili ne, poslan je u četvrtak bh. medijima. Ubrzo nakon slanja tog e-maila stigao je novi, gdje navode kako im je e-mail hakiran.

''Poštovani članovi, dostavljamo Vam slijedeće aktualne javne natječaje na koje se, ukoliko ispunjavate uvjete, možete prijaviti. Molimo Vas da nakon prijavljivanja na određeni konkurs, pošaljete obavijest na e-mail adresu [email protected] te da iste dostavite svim općinskim odborima u Vašoj županiji sa napomenom da se dostave bazi članstva'', navedeno je u prvom e-mailu.

Foto: Screenshot / Hakirani mail SBB-a

Poslovi koji se nude na u Komunalnom Stolac, Agenciji za državnu službu FBiH, sarajevskom Univerzitetu, UKC Tuzla i drugim institucijama i poduzećima, poslani su putem e-maila ''[email protected]''.

Nekoliko trenutaka nakon stizanja e-maila, medijima je upućen novi e-mail gdje stoji kako je prethodna e-mail adresa hakirana.

Foto: Screenshot / Javni natječaji objavljeni na stranici SBB-a

''Budući da dobivamo upite od više medija da li smo poslali neki e-mail prema medijima sa e-maila '[email protected]', ovim putem želimo da Vas obavijestimo da je došlo do hakiranja gmaila koji je koristio SBB BiH, s toga Vas molim da e-mail i e-mailove koje dobivate sa '[email protected]' zanemarite i izbrišete iz službenih evidencija kao e-mail koji koristi SBB BiH'', navodi se u priopćenju.

Ipak, u prvom e-mailu stoji da se svi javni natječaji, navedeni prvom e-mailu, mogu pronaći na službenoj stranici SBB-a. Upravo na internetskoj stranici www.sbb.ba su i objavljeni javni natječaji, no nije jasno zbog čega politička stranka ima potrebu oglašavanja javnih natječaja za posao na svojim stranicama.

Kopirati
Drag cursor here to close