Široki Brijeg

Sastanak (grado)načelnika s područja ŽZH, HNŽ i HBŽ s predstavicima SOGFBiH

Sastanak gradonačelnika/načelnika s područja Županije Zapadnohercegovačke, Hercegovačko-neretvanske i Hercegbosanske županije
Vijesti / Politika | 11. 02. 2020. u 16:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sastanak gradonačelnika/načelnika s područja Županije Zapadnohercegovačke, Hercegovačko-neretvanske i Hercegbosanske županije s predstavnicima Saveza općina i gradova Federacije BiH bit će održan u srijedu, 12. veljače 2020. godine u Gradskoj vijećnici u s početkom u 11:00 sati. 

Na sastanku će biti riječi o izradi novog Akcijskog plana Saveza za 2020. godinu, Analizi pripadnosti javnih prihoda jedinicama lokalne samouprave u Federaciji BiH koju je izradio Savez, suradnji jedinica lokalne samouprave sa područja Hercegovačko-neretvanske županije, Županije Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije sa Savezom općina i gradova Federacije BiH, kao i o drugim značajnim pitanjima vezanim za zakonske propise koji se odnose na općine i gradove.

Ovo je jedan u nizu sastanaka koje organizira Savez općina i gradova Federacije BiH u tijekom jedinicama lokalne samouprave. U prethodnom periodu ovi sastanci su održani sa članicama Saveza iz Županije Sarajevo, Tuzlanske i Unsko-sanske županije, priopćeno je iz Stručne službe Saveza općina i gradova FBiH.  

Kopirati
Drag cursor here to close