Optužbe

Suljagić: Brnabić laže, Vučić preklinje da dođe u Srebrenicu

"Ana Brnabić laže. Već godinama osobni izaslanik Aleksandra Vučića moli, vapi i preklinje da mu dopustimo da dođe na komemoraciju u Srebrenicu", napisao je Suljagić.
Vijesti / Politika | 11. 07. 2021. u 21:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnatelj Memorijalnog centra Potočari Emir Suljagić napisao je na Twitteru kako premijerka Srbije Ana Brnabić "laže" kada je rekla kako predsjednik Srbije Aleksandar Vučić neće doći u Srebrenicu sve dok se ne privedu pravdi svi koji su napali Vučića kada je posjetio Srebrenicu i Potočare.

"Ana Brnabić laže. Već godinama osobni izaslanik Aleksandra Vučića moli, vapi i preklinje da mu dopustimo da dođe na komemoraciju u Srebrenicu. I uvijek dobije isti odgovor: kada Srbija genocid nazove pravim imenom, imat će mjesto na komemoraciji", napisao je Suljagić.

Podsjetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se 1995. godine "dogodio užasan zločin u Srebrenici" ali da "predstavnicima Srbije" nije tamo mjesto, dok se ne procesuiraju napadači koji su na današnji dan prije šest godina, napali, tada, premijera, Aleksandra Vučića, prenosi N1

"Dok se ne privede pravdi svatko tko je napao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, tada premijera, koji je otišao u Srebrenicu da izrazi poštovanje prema žrtvama i bošnjačkom narodu ja ne vidim da je nama službenicima mjesto tamo", rekla je Brnabić za TV Prva.

Kopirati
Drag cursor here to close