Skupština KS

Preuzimaju Županiju, a nisu došli na sjednicu

"Dužan sam vas obavijestiti da sam nekoliko kolega iz Kluba SDA vidio na hodnicima u zgradi KS, tako da nije riječ o ranije preuzetim obvezama", kazao je Konaković.
Vijesti / Politika | 17. 12. 2019. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnici Stranke demokratske akcije nisu došli na današnju sjednicu Skupštine KS.

"Na zvaničan mail Skupštine KS stigao je mail sljedećeg sadržaja: Obavještavamo vas da članovi Kluba SDA nisu u mogućnosti prisustvovati današnjoj sjednici zbog ranije preuzetih obveza", kazao je predsjedatelj Skupštine KS Elmedin Konaković.

Konaković je uskoro nakon toga i komentirao nedolazak zastupnika SDA.

"Točka 32. zbog koje neki nisu došli", kazao je Konaković uz smiješak.

A pod navedenom točkom nalazi se izvještaj o poslovanju Županijskog javnog preduzeća za gospodarenje državnim šumama "Sarajevo - šume" d.o.o. Sarajevo za 2018. godinu.

"Dužan sam vas obavijestiti da sam nekoliko kolega iz Kluba SDA vidio na hodnicima u zgradi KS, tako da nije riječ o ranije preuzetim obvezama", kazao je Konaković.

Inače, ovo je prva sjednica Skupštine Kantona Sarajevo, nakon najava Stranke demokratske akcije (SDA), Saveza za bolju budućnost (SBB) i Demokratske fronte (DF) o formiranju nove skupšinske većine u toj županiji.

Zastupnici bi trebali raspravljati o izvještajima o poslovanju županijskih javnih poduzeća "Sarajevo - šume" i "Poljoprivredno dobro Butmir" za 2018. godinu, navodi N1.

Pored izmjena naziva dijelova ulica i parkova, na dnevnom redu je i Informacija o provođenju Zakona o prijavljivanju i postupku provjere podataka o imovini nosioca javnih funkcija u Kantonu Sarajevo.

Zastupnici bi prema najavama u prosincu trebali održati još dvije sjednice, tematsku sjednicu o pitanjima i statusu mladih 20. prosinca, te 26. prosinca kada se očekuje usvajanje proračuna za 2020. godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close