Samo lagano

Pregovori o izborima u Mostaru, s konkretnim učincima, traju dvije godine

Članovi pregovaračkog tima Slaven Zeljko i Vlatko Marinović, informirali su članove Gradskog odbora HDZ-a BiH o dinamici pregovora…
Vijesti / Politika | 22. 11. 2019. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pregovori oko izbora u Mostaru, s konkretnim učincima, traju već zadnje dvije godine'', priopćeno je nakon što je održana 2. redovita sjednica Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Članovi pregovaračkog tima, predsjednik mostarskog ogranka stranke Slaven Zeljko i član Predsjedništva Vlatko Marinović, informirali su članove Gradskog odbora o dinamici pregovora, ali i o postojanju inicijative o promjeni Statuta Grada Mostara s druge strane pregovaračkog stola.

''Zaključak članova Gradskog odbora je da je prioritet izmjena izbornih pravila za Grad Mostar u okviru Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, a nakon koje će se svakako u budućnosti razgovarati o izmjeni i dopuni Statuta Grada Mostara'', navedeno je u priopćenju.

Foto: PR / Na izborima za predjednika Hrvatske, glasovati za sadašnju predsjednicu

Uz informaciju da je čelništvo stranke u Mostaru posjetilo temeljne ogranke i predočilo im planove, navedeno je i kako će Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar ''animirati svoje članove da ostvare svoje pravo glasa na izborima i podrže predsjedničku kandidatkinju, aktualnu predsjednicu Republike Hrvatske, Kolindu Grabar-Kitarović''.

Kopirati
Drag cursor here to close