Zahvala

Pravo na grad Mostarcima: Ne gubite se u moru obećanja

Izađite na izbore i donesite informiranu odluku, a vrijeme će pokazati jeste li se dobro informirali.
Vijesti / Politika | 18. 12. 2020. u 10:43 Plaćeni članak
PRAVO NA GRAD

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koalicija Pravo na grad obratila se pismom građanima Mostara podsjećajući ih kako je predizborna utakmica gotova i zahvalila onima koji su ih pratili.

''Bliži se kraj kampanje i sve je već rečeno. Hvala svima koji su pratili naše aktivnosti, kako ove u posljednjih mjesec dana, tako i naš rad u posljednjih pet godina. Naša je želja da naš minuli rad bude nagrađen vašim glasom. Kampanja je bila samo mali podsjetnik na sve do sada urađeno, da se ne izgubite u moru obećanja koje je posljednjih mjesec dana zapljusnulo naš Grad. Obećanja se daju lako i upravo zato, prije svega, razmislite tko govori, a tek onda što govori. Možda je smiješno, ali i Google vam može pomoći.

Nismo vas presretali po ulicama, jer mi smo na ulicama našeg Grada stalno, razgovaramo s građanima, bavimo se konkretnim lokalnim problemima, tražimo odgovore od nadležnih, ali i odgovornost. Bilo je teško doći do informacija, do dokumenta, ali mi smo uspjeli dosta toga i što je najvažnije, sve je upućeno na pravu adresu, a to je Tužiteljstvo HNŽ-a. Hvala svim građanima koji su nam u proteklom periodu dostavljali dokumentaciju za koju su smatrali da treba biti javno objavljena, a koju je Gradska uprava na sve načine pokušavali sakriti.

Izađite na izbore i donesite informiranu odluku, a vrijeme će pokazati jeste li se dobro informirali.

Video: Pjesma
Kopirati
Drag cursor here to close