HBŽ

Povučena sporna odluka Vlade u Livnu

Vijesti / Politika | 23. 03. 2020. u 07:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku 5. Izvanredne sjednice Stožera civilne zaštite Hercegbosanske županije donesena je Zapovijed kojom se stavlja van snage Zapovijed broj: 11-01-40-62/20 od dana 22. ožujka 2020. godine. Ova Zapovijed stupa na snagu danom donošenja.

Ovom Zapovijedi stavlja se van snage Zapovijed o zabrani ulaska državljana Bosne i Hercegovine na područje Hercegbosanske županije.

Županijski stožer civilne zaštite Hercegbosanske županije donio je Zapovijed broj: 11-01-40-62/20 na prijedlog Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije i prijedloga struke u funkciji zaštite stanovništva Hercegbosanske županije od širenja pandemije korona virus i nije imao nikakvih drugih konotacija, a naročito ne političkih.
Očekujemo od viših razina vlasti Bosne i Hercegovine da HITNO poduzmu konkretne mjere pomoći prema zdravstvenom sustavu Hercegbosanske županije i sprječavanju širenja pandemije virusa COVID-19, priopćeno je iz Vlade ove županije sa sjedištem u Livnu.

Podsjećamo, na ovu odluku reagirali su ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić i premijer Federacije BiH Fadil Novalić nazvavši je državnim udarom.

Kopirati
Drag cursor here to close