Afera Hotmail

Potpredsjednica hrvatske vlade Martina Dalić podnijela ostavku

Premijer Plenković rekao je da su nakon jučerašnjeg i danšnjeg razgovora odlučili da ministrica Dalić podnese ostavku na svoju dužnost.
Vijesti / Politika | 14. 05. 2018. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog  mailova koje je proteklih dana objavio Index, desna ruka premijera Plenkovića i potpredsjednica vlade RH, te ministrica gospodarstva Martina Dalić podnijela je ostavku.

Premijer Plenković rekao je  da su nakon jučerašnjeg i danšnjeg razgovora odlučili da ministrica Dalić podnese ostavku na svoju dužnost.

Portal Index.hr danas je objavio je nove mailove koji pokazuju, kako navodi Index, da su elektroničku korespondenciju potpredsjednice Vlade Martine Dalić s vlasnicima brokerskih kuća, odvjetnicima i konzultantima - koji su navodno radili na lex Agrokor primale i službene osobe u Vladi.

Na dan kad je Vlada usvojila 'lex Agrokor' Branimir Bricelj tvrtke Altera poslao je mail s prilogom “U prilogu je jutrošnja verzija (almost final)” i na službenu adresu Dubravke Vlašić Pleše, savjetnice premijera te Sanje Mišević, državne tajnice u Ministarstvu pravosuđa.

Kopirati
Drag cursor here to close