"Čast otadžbine"

Potpisivanje peticije zbog Inzkove odluke i u Beogradu

U tekstu peticije se navodi da se Republika Srpska nalazi pod udarima i pritiscima dijela međunarodne zajednice i, kako su kazali, "političkog Sarajeva".
Vijesti / Politika | 25. 07. 2021. u 23:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpisivanje peticije kojoj je cilj odbaciti odluku Valentina Inzka o zabrani i kažnjivosti negiranja genocida bit će i u Beogradu sljedeći tjedan.

Udruženje "Čast otadžbine" sa sjedištem u Beogradu će organizirati ovo potpisivanje peticije. Bit će moguće potpisati peticiju i online, ali i u njihovim prostorijama u utorak, srijedu i četvrtak od 9:00 do 20:00 sati.

"Ako ste suglasni i želite da vaše ime stavimo na spisak potpisnika peticije potrebno nam je vaše odobrenje. Do konačne pobjede istine nad kriminalom visokog predstavnika", piše u priopćenju ove udruge.

U tekstu peticije se navodi da se Republika Srpska nalazi pod udarima i pritiscima dijela međunarodne zajednice i, kako su kazali, "političkog Sarajeva".

Oni navode da je cilj prikazati RS kao genocidnu tvorevinu, a njeno vojno i političko rukovodstvo kao zločinačko.

Podsjetimo, ranije je u bh. entitetu Republika Srpska počelo potpisivanje peticije kojom je Milorad Dodik pozvao građane tog dijela BiH da ne prihvate nametanje zakona o zabrani negiranja genocida.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozvao je sve građane Republike Srpske, koji to žele, da u što većem broju u svojim gradovima, lokalnim i mjesnim zajednicama potpišu peticiju o neprihvaćanju nametanja zakona od odlazećeg visokog predstavnika, izjavio je savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević. 

Kopirati
Drag cursor here to close