Dodikovanje

Politički Bošnjaci izrasli u političkog monstruma

Dodik kaže kako će netko morati objasniti Bošnjacima da je medeni mjesec međunarodnih predstavnika i bošnjačkih političara završen.
Vijesti / Politika | 07. 10. 2019. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je kontinuirano razvlašćivanje Republike Srpske moralo rezultirati trenutnom situacijom u kojoj politički predstavnici bošnjačkog naroda poručuju Srbima da im ne dozvoljavaju ostvarivanje ni osnovnih političkih prava kao što je pravo na političko predstavljanje.

''Politički Bošnjaci, mezimče međunarodnih predstavnika, izraslo je u političkog monstruma, koji više ne poštuje ni Ustav, ni zakone zemlje za koju se navodno zalažu. Obesmišljeni su izbori, jer vidimo da pobjednici ne mogu da preuzmu odgovornost koju su im dali građani Republike Srpske'', istaknuo je Dodik povodom godišnjice Općih izbora u BiH.

Dodik je naglasio kako sve to govori da će netko vrlo skoro morati objasniti Bošnjacima da su oni samo trećina svega što je zajedničko u BiH i da je medeni mjesec međunarodnih predstavnika i bošnjačkih političara završen.

''U suprotnom, BiH će mnogo brže nego što to itko vjeruje ili misli doživjeti potpuni kolaps iz kojeg jedina očuvana može izaći Republika Srpska. Discipliniranje Republike Srpske ne može proći i što to prije shvate svi veća je šansa da ne gledaju scenarij koji je logičan'', kaže Dodik.

Podsjećamo, Dodik je u nedjelju u Mostaru rekao kako čelnik SDA Bakir Izetbegović zabavlja narod.

Kopirati
Drag cursor here to close