Samo u BiH

Počinje kampanja o cijepljenju, iako cjepiva još nemamo

Plakati nude i neke temeljne podatke o cjepivima koje stanovnici BiH često postavljaju sa željom da saznaju što više informacija njihovom sadržaju, razlikama među cjepivima , posljedicama i drugim temama.
Vijesti / Politika | 24. 03. 2021. u 18:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo civilnih poslova BiH, u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom - ured za BiH, priredilo je promotivne plakate za stanovnike BiH koji imaju za cilj podizanje svijesti o značaju cijepljenja.

Plakati ujedno nude i neke temeljne podatke o cjepivima koje stanovnici BiH često postavljaju sa željom da saznaju što više informacija njihovom sadržaju, razlikama među cjepivima , posljedicama i drugim temama.

Ministarstvo civilnih poslova BiH preporučilo je da svi kojima bude ponuđeno cjepivo to cjepivo i prime, uz važnu napomenu "Ne zaboravimo svi imamo pravo na izbor! Izbor je naš!".

To je početak kampanje koju će Ministarstvo nastaviti u nadolazećem razdoblju kako bi odagnali anksioznost, dileme ili naprosto kako bi dobili što više informacija svi pred kojima se nalazi izazov susreta sa cjepivima protiv Covid 19.

Kampanja, također, ima za cilj da prati dolazak svih cjepiva koje će biti isporučene u BiH putem COVAX mehanizma.

Kopirati
Drag cursor here to close