Prepucavanje u RS-u

PDP: Dodik štiti interese hrvatskog naroda

''Dodik je u prethodnom razdoblju u u nekoliko navrata štitio interese hrvatskog naroda, podržavajući stvaranje trećeg entiteta u BiH, a koji bi bio na štetu RS'', kažu iz PDP-a.
Vijesti / Politika | 15. 05. 2018. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik PDP-a Slaviša Marković tvrdi da je predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik napravio niz ustupaka hrvatskom narodu. 

''Dodik je u prethodnom razdoblju u u nekoliko navrata štitio interese hrvatskog naroda, podržavajući stvaranje trećeg entiteta u BiH, a koji bi bio na štetu RS'', ustvrdio je Marković. 

Podsjetivši da je Dodik ranije izjavio da je lider HDZ-a i hrvatski član Predsjendištva BiH Dragan Čović najbolji zaštitnik srpskog naroda u Predsjedništvu BiH, upitao je što je to Čović u protekle četiri godine uradio dobro za srpski narod u RS-u i BiH. 

Tvrdi da je njihova suradnja usmjerena ka postizboroj koaliciji, ali da neće moći biti realizirana, jer SNSD-ovi kandidati neće pobijediti na izborima. 

''PDP smatra da do te koalicije neće ni doći, jer je sigurno da će srpski član Predsjedništva BiH iz RS-a biti Mladen Ivanić, a za predsjednika RS-a će pobijediti Vukota Govedarica'', rekao je Marković na konferenciji za novinare u Banja Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close