Koga zvati u pomoć

Pas 'zarobio' stanare zgrade u Mostaru

Vijesti / Politika | 03. 02. 2015. u 09:31 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutros nešto poslije 7 sati jedan je pas iskoristio priliku dok su vrata bila otvorena i ušao u zgradu na adresi Zagrebačka ulica br. 10 (prijeratna Kalemova ulica). Kako nam je napisao jedan čitatelj, pas je stalnim lajanjem i šetanjem između katova izazvao paniku među stanarima koji nisu smjeli izaći.

''Ne znajući o kakvom se psu radi, izgubljenom ili lutalici (možda bijesnom i opasnom kao što je bilo slučajeva u našem gradu), stanari su ga oprezno pokušavali istjerati, ali neuspješno. Uslijedili su pozivi stanara…policiji, vatrogascima, Parkovima, Komosu i nitko se nije odazvao ... Jedni kažu da nije u njihovoj nadležnosti, šintor je bio zauzet,  a neki se nisu ni javljali na telefon. Na kraju, nakon 'opsade' koja je trajala sat i pol, na poziv stanara stigla je gospođa iz službe za zbrinjavanje pasa lutalica i uspjela ga izvesti vani'', napisao je čitatelj.

Na sreću, naveo je, nije se radilo o bijesnom psu lutalici, nego je izgleda nečiji ljubimac zalutao jer se i nakon 10-ak minuta ponovo vratio i pokušao ući u zgradu.

''Uistinu nesvakidašnja situacija koja je mogla imati i ružne posljedice za stanare osim pretrpljenoga straha, dok se s druge strane postavlja pitanje: Kome se obratiti u ovakvim situacijama a da stvarno brzo i reagira?'', napisao je čitatelj.

Javio se vlasnik nakon pisanja Bljeska

Nakon objave teksta na portalu Bljesak.info, stanarima se javio vlasnik psa. 

''Pobjegao mu je sinoć i cijelo vrijeme ga traži. Čovjek kaže kako ga uopće ne čudi panika koju je pas izazvao jer je uistinu velik i djeluje opasno'', javili su nam stanari zagrebačke ulice.





Kopirati
Drag cursor here to close