Igre bez granica

Otvoren poziv za prijave na Mostarske ljetne igre mladih

Vijesti / Politika | 14. 08. 2012. u 13:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U gradu na Neretvi će se 29.08. održati Mostarske ljetne igre mladih, a iste organiziraju volonteri Crvenog križa Grada Mostara.

Igre će biti organizirane povodom Međunarodnog dana mladih, a pravo sudjelovanja imaju svi mladi od 12 godina i stariji koji posjeduju mladalački duh u natjecanjima. Svojevrsne igre bez granica će se održati na Španjolskom trgu 29. kolovoza od 18 sati, a prijaviti se može na Facebook profilu Mostarske ljetne igre mladih.

Inače, Mostarske ljetne igre mladih trebale su biti održane na Međunarodni dan mladih koji se obilježava 12.08., ali zbog proceduralnih razloga igre su odgođene za kraj ovog mjeseca.

Kako su organizatori rekli za Bljesak.info kotizacija prilikom prijava nema, tako da svatko može proći proceduru prijave besplatno, s tim da je donja starosna granica 12 godina (mlađi od 12 godina ne mogu sudjelovati u ovim igrama).

Natjecanja će se održati u više disciplina poput trka u vrećama, povlačenju konopca i slično. Stoga ukoliko imate natjecateljskog duha prijavite se na već spomenutom Facebook profilu i dobro se zabavite na dan Igara.

Kopirati
Drag cursor here to close