Kaže Bosić

Bosić: Sve ovo oko proračuna je ''mostarski scenarij za cijelu BIH''

Naveo je da iza čitave situcije u vezi s proračunom stoji nešto što bi se moglo nazvati „mostarski scenarij za čitavu BiH“.
Vijesti / Politika | 21. 07. 2020. u 18:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanik u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Mladen Bosić (SDS) izjavio je da će današnje odgađanje usvajanja proračuna imati reperkusije na provođenje lokalnih izbora u BiH.

''Imam potrebu da se na neki način ispričam za izjavu koju sam dao ranije jer sam bio uvjeren da će danas proračun biti usvojen u drugom čitanju u identičnom tekstu i da će početi važiti. Nisam vjerovao da oni koji donose odluke mogu biti toliko drski da glasuju u korist odgađanja proračuna, odnosno njegovog neusvajanja'', rekao je Bosić nakon sjednice Doma naroda.

Naveo je da iza čitave situcije u vezi s proračunom stoji nešto što bi se moglo nazvati „mostarski scenarij za čitavu BiH“.

Dom naroda Parlamentarne skupštine usvojio je Prijedlog zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu u različitom tekstu kakav je usvojen na Zastupničkom domu, zbog čega će tekst morati na usuglašavanje.

Dom naroda formirao je povjerenstvo za usuglašavanje koju iz ovog doma čine Dušanka Majkić, Asim Sarajlić i Lidija Bradara.

Kopirati
Drag cursor here to close