Svečano u Stocu

Obilježen Dan općine Stolac

Načelnik Stoca Stjepan Bošković upriličio je prijem u povodu Dana općine Stolac.
Vijesti / Politika | 20. 07. 2018. u 12:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na lokalitetu nekropole stećaka Radimlja u četvrtak navečer načelnik Stoca Stjepan Bošković upriličio je prijem u povodu Dana općine Stolac.

Načelnik Bošković u pozdravnom je govoru zahvalio predstavnicima svih razina vlasti na potpori i razumijevanju za potrebe općine Stolac, istaknuvši kako očekuje daljnji nastavak dobre suradnje s ciljem uspješnog realiziranja započetih i planiranih projekata, priopćeno je iz Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg istaknuo je kako je Stolac jedinstven po mnogo čemu, kako po svojoj prirodnoj, tako i kulturno-povijesnoj baštini, te da je obveza ljudi na svim razinama vlasti donositi odluke koje će osigurati prosperitet i napredak Stoca.

"Budući da Stolac, iz niza razloga koji su nam više nego jasni, ima posebno mjesto u našim promišljanjima, siguran sam kako ćemo zajednički, u sinergiji općinskih, županijskih i drugih razina vlasti, znati preuzeti odgovornost i odgovoriti na sve izazove koji su pred nama", poručio je Herceg.

Podsjetio je kako je Vlada HNŽ-a, kroz proglašenjem prometnice Stolac – Neum projektom od javnog interesa te niz drugih projekata iz područja vodoprivrede, obrazovanja, zdravstva i socijalne skrbi, pokazala da čini sve kako bi stolački kraj postao još ugodnijim mjestom za život.

 

Kopirati
Drag cursor here to close