Pričalice

Zakazano novo dogovaranje u Mostaru!

Dodik je rekao novinarima u Banja Luci da problem u formiranju vlasti na razini BiH nije HDZ…
Vijesti / Politika | 14. 11. 2019. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će u četvrtak u Mostaru razgovarati s rukovodstvom HDZ-a o mogućnostima formiranja vlasti na razini BiH, te poručio da Republika Srpska neće prihvatiti nikakav dokument koji liči na priču o Godišnjem nacionalnom programu za pristupanje NATO-u.

Dodik je rekao novinarima u Banja Luci da problem u formiranju vlasti na razini BiH nije HDZ, te da odavno ne prati šta govori lider SDA Bakir Izetbegović.

"Odavno znam da sve što kaže nije istina. Dakle, do njih je. Ovdje je jasno da Srpska neće prihvatiti nikakav dokument koji može ličiti na priču o ANP. Nismo glupi da kažemo - nazovite vi to kako hoćete, a onda to pošaljete u Bruxellesu i oni to smatraju kao ANP. Zar stvarno misle da smo toliki kreteni? Naravno da nismo", poručio je Dodik, koji je srpski član Predsjedništva BiH.

Ocijenio je potpuno nerealnim to što političko Sarajevo traži od SNSD-a da ovaj tehnički dokument bude iznesen pred Vijeće ministara koji u svom sastavu danas nema nijednog člana SNSD-a.

Kopirati
Drag cursor here to close