Posla ima

Novi posao za Mladena Ivanića

Predsjedništvo PDP-a razmatralo je prijedloge za kandidate za izaslanike i donesena je odluka da obje liste predvodi Ivanić.
Vijesti / Politika | 27. 11. 2018. u 08:44 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić nositelj je kandidatskih listi ove stranke za izaslanike u Vijeću naroda Republike Srpske i Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, saznaje Srna u PDP-u.

Predsjedništvo PDP-a razmatralo je prijedloge za kandidate za izaslanike i donesena je odluka da obje liste predvodi Ivanić.

"Za sada nije poznato hoće li Ivanić u Vijeće naroda ili Dom naroda, ali je sigurno da će u naredne četiri godine biti izaslanik. Konačna odluka zavisit će i od pregovora sa partnerima iz predizbornog Saveza za pobjedu", rekao je izvor iz PDP-a.

Na kandidatskoj listi za Vijeće naroda iza Ivanića se nalazi Miroslav Lazarević iz Bijeljine, a treći je Dalibor Grabež iz Prijedora.

Iza Ivanića na listi kandidata za Dom naroda nalazi se Milan Đukić iz Dervente, dok trećeg kandidata do sutra treba predložiti regija Birač.

Ivanić je u prethodnom mandatu bio član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, a na nedavnim općim izborima u trci za tu poziciju poražen je od predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Kopirati
Drag cursor here to close