22 ruke

Nova vlast u HNŽ: HDZ najavljuje pregovore sa svima

HDZ BiH u Hercegovačko-neretvanskoj županiji najavio je kako će pregovarati sa svim strankama kako bi se uspostavila nova vlast sa sjedištem u Mostaru.
Vijesti / Politika | 21. 02. 2021. u 08:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Što se tiče HDZ-a BiH i svih naših koalicijskih partnera, ja mislim da pomaka ima i da ćemo imati novu vladu'', rekao je za RTV HB Stjepan Bošković, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a u Hercegovačko-neretvanskoj županiji dodavši kako se taj pomak ogleda u stabiliziraju pozicija određenih stranaka nakon lokalnih izbora.

Pregovori se, kaže vode.

''Ne mora to biti nužno sa SDA. Može biti sa SDP-om, SBB-om, može biti i sa HRS-om, odnosno s HDZ-om 1990. to je jedan potencijal od 22 ruke koji može odgovoriti izazovu svih reformi buduće vlade'', rekao je Bošković.

Iz županijskog odbora SDP-a rekli su kako pregovora s HDZ-om BiH nije bilo ali da su otvoreni pregovarati sa svim strankama koje im upute poziv. Potvrdio je to i Ismet Lulić čelnik SDP-a u HNŽ-u.

Video: RTV HB | Hoće li se formirati Vlada HNŽ-a?

''Mi nismo stvarno u pregovorima ali ako dođe poziv od bilo koje političke grupacije mi kao ozbiljna politička stranka ćemo svakako sjesti i dati svoj doprinos'', rekao je.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close